Mezőfalva Nagyközség Hivatalos Honlapja
Mikulás földje központi települése

Az oldal betűméretét a fenti 3 "A" ikonnal tetszése szerint változtatni tudja...

Ma 2022. június 29. szerda, Péter és Pál napja van.

Kezdőlap arrow Adatvédelem arrow Babanapló Adatkezelési Tájékoztató
Babanapló Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Az én falum Mezőfalva Önkormányzati Lap Babanapló rovatában megjelenő személyes adatok adatkezeléséről

Tájékoztatjuk, hogy a Mezőfalva Újságban új rovatot indítunk „Babanapló" címen. A rovatban közzétesszük Mezőfalva újszülött gyermekeinek fényképét, születési dátumát, nevét, valamint a gyermek szüleinek nevét.

Az újság felé történő adatközlés önkéntes. A beküldött személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5.§ b), illetve a GDPR 6. cikk 1. a) pontjában előírtak szerint önkéntes hozzájárulása alapján kezeljük, mely hozzájárulást az újszülött gyermekről készült fotó, a gyermek nevének, születési dátumának, illetve a szülők nevének a Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát címünkre történő megküldésével megadottnak tekintünk.

Az adatkezelés célja: Mezőfalva lakóinak tájékoztatása.

A megküldött személyes adatokat kizárólag Az én falum Mezőfalva Önkormányzati lapban tesszük közzé és a megjelent lapszámokat a községünk hivatalos honlapján, a www.mezofalva.hu oldalon elérhető „Online újságunk" címszó alatt „Mezőfalvi Újságok" menüpont alá töltjük fel, egyebekben a megadott személyes adatokat harmadik személyek felé nem továbbítjuk.

Az Ön jogai

Bármikor kérhet tájékoztatást személyes adatai kezelésével kapcsolatban írásban (emailben, illetve postai címünkre megküldött levélben) vagy szóban. Felhívjuk a figyelmét, hogy telefonon történő megkeresése esetén - amennyiben adatkezeléssel kapcsolatos igénye indokolja (pl.: adatainak törlését kéri) -, akkor azonosítanunk kell abból a célból, hogy jogosult-e a kérésre, mielőtt teljesítjük azt. Amennyiben személyazonossága igazolása nem lehetséges, akkor kizárólag általános tájékoztatást adhatunk az adatkezeléssel kapcsolatban. Emiatt javasoljuk, hogy kérdését vagy igényét lehetőleg írásban jelezze.

Szintén bármikor kérheti adatai helyesbítését, módosítását, amennyiben azt tapasztalja, hogy például hibásan adta meg vagy tévesen, illetve hiányosan tettük közzé azt.

Önkéntes hozzájárulását bármikor visszavonhatja és a megadott személyes adatok törlését is kérheti, azonban ez nem érinti a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.

Amennyiben olyan kérdése merülne fel, amely jelen adatkezelési tájékoztatónk alapján nem egyértelmű, kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken!

Törekszünk arra, hogy minél gyorsabban választ adjunk, viszont amennyiben kérdése megfelelő megválaszolása több időt vesz igénybe, akkor legfeljebb 15 napon belül vállaljuk a válaszadás teljesítését.

Az adatok továbbítása

Személyes adatait azok megismerésére jogosultsággal nem rendelkezők számára nem adjuk át, harmadik félnek kizárólag abban az esetben továbbítjuk, ha Ön ehhez előzetesen hozzájárulását adta.

Panaszkezelés és további jogérvényesítési lehetőségek

Mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a személyes adatok kezelése a jogszabályoknak megfelelően történjék. Amennyiben úgy érzi, hogy nem feleltünk meg ennek vagy bármilyen kérdése merülne fel ezzel kapcsolatban, kérjük jelezze számunkra az alábbi elérhetőségeinken.

Adatkezelő neve:

Mezőfalva Nagyközség Önkormányzata

Postai címe:

2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 44.

Email címe:

Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát , Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát

Telefonszáma:

06-25-506-820

Adatvédelmi tisztviselő neve

Hanganov Kft.

E-mail címe:

Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát

Személyes adatai védelméhez fűződő jogai megsértése esetén jogorvoslati lehetőségért - amennyiben az Adatkezelő az Ön jelzése ellenére sem szünteti meg jogsértő magatartását - a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat, a hatóság alábbi elérhetőségein:

Hivatalos név:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Postai cím:

1363 Budapest, Pf.: 9.

Telefonszám:

 +3613911400

Email:

Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát

Weboldal:

www.naih.hu

 

 
Cookie/süti kezelés
 
Kezdőlap | Mikulásfölde | Kereskedelem | Szabadidő | Online újságok | Közérdekű adatok | Adatvédelem
 
 Adatkezelési Tájékoztató
 
2008-2020 © Mezőfalva Önkormányzata - Minden jog fenntartva !