Mezőfalva Nagyközség Hivatalos Honlapja
Mikulás földje központi települése

Az oldal betűméretét a fenti 3 "A" ikonnal tetszése szerint változtatni tudja...

Ma 2024. június 13. csütörtök, Antal és Anett napja van.

Kezdőlap arrow Mikulásfölde arrow Elmesélés...
Elmesélés...

A Mikulás Földje projektben résztvevő települések méretéből adódóan turisztikai mf_mikulasfolde_konyv.jpgvonzereje alacsony. Egyenként ugyan több olyan turisztikai elemmel rendelkeznek, melyből kiváló turisztikai termékeket lehet fejleszteni. Ezen termékek bemutatásával és egységesen egy közös arculattal, jelentősen nagyobb sikerrel indulhatnának a turisztikai piacon.Reményeink szerint a települések összekapcsolásával biztosíthatjuk az egész évben történő turisztikai szolgáltatások működését, így közvetetten gazdaságélénkítés valósítható meg. A gazdaságélénkítés hatására új munkahelyek alakulhatnának.

A térségen belül az önkormányzatok kapcsolata megerősödött, de a külső kommunikációja nem megfelelő. A projekt célja ezen hiányosságok megszüntetése, mérséklése. Célcsoportjának tekinthető minden olyan személy, aki Internet kapcsolattal rendelkezik, továbbá a tele-házakon keresztül minden Magyarországon tartózkodó érdeklődő. Remek lehetőséget nyújt a "Mikulás" név mint kulcsszó megjelenése a látogatottság fokozásában. A kistérség települései által nyújtott programok gyakran évszakokhoz, hónapokhoz, dátumokhoz köthetőek. Egész évre történő kiszélesítéshez kiváló lehetőséget biztosít a településeket összekapcsolni is képes honlapunk.

Remélhetőleg, az egyéb a turisztikai vonzerőt növelő pályázataink pozitív elbírálása esetén, a programok számának növekedését élhetjük meg. Több program, több látogatót vonz. A görkorcsolyapálya kialakítására irányuló kezdeményezés a fiatal generációt célozza meg, míg a mezőfalvi napok, szüreti mulatságok az egész család számára nyújt kikapcsolódást. Hangsúlyozni kívánjuk a mikulás ünnepkör során Nagykarácsony vezetető szerepét. A honlapon megjelenítjük Mezőfalva történetét, természeti értékeit, továbbá az aktuális programjaihoz kapcsolódóan, a kistérségben egy időben rendezendő eseményeket.

 
Cookie/süti kezelés
 
Kezdőlap | Mikulásfölde | Kereskedelem | Szabadidő | Online újságok | Közérdekű adatok | Adatvédelem
 
 Adatkezelési Tájékoztató
 
2008-2020 © Mezőfalva Önkormányzata - Minden jog fenntartva !