Mezőfalva Nagyközség Hivatalos Honlapja
Mikulás földje központi települése

Az oldal betűméretét a fenti 3 "A" ikonnal tetszése szerint változtatni tudja...

Ma 2024. április 16. kedd, Csongor napja van.

Kezdőlap
Magyarországi Leader Közhasznú Egyesület felkérése

A Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület Elnökeként azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy a közreműködésüket, és segítségüket kérjem egy olyan témában, amely szorosan kapcsolódik a vidékfejlesztéshez, ezen belül is a vidéki emberek életszínvonalának javításához, fejlesztéséhez.

A Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület, mint a vidékfejlesztés témakörében jártas országos szervezet olyan kezdeményezésbe fogott, amelynek célja az, hogy a településeken, falvakban, ill. a kisvárosokban élő és dolgozó vidéki emberek megélhetését elősegítse. Szeretnénk egy olyan internetes értékesítési hálózatot útjára indítani, amely kifejezetten helyi kistermelők, feldolgozók, előállítók, őstermelők, stb. termékeit juttatná piaci lehetőséghez, hogy a termékek forgalmazása minél hatékonyabban megoldott legyen.

A jelenlegi gazdasági helyzetben mindannyiunk érdeke, hogy minden kínálkozó lehetőséget kihasználva segítsük a vidéken élő emberek boldogulását, akik a saját maguk termelte, előállította javakat – még ha azok kisebb mennyiségben is mérhetők – hajlandók és készek értékesíteni egy új/újabb csatornán keresztül is. Ebben számítunk az Önök közreműködésére és segítségére, hiszen helyi szinten Önök rendelkeznek olyan ismeretekkel a településükről, mely a működő vállalkozókról, vállalkozásokról, termelőkről szólnak. Önök vannak velük kapcsolatban, és tudják, hogy alkalmasak arra, hogy termékeik ismertségét, és forgalmát a világhálón keresztül is növelni tudják.

A LEADER NET-Bolt Hálózat kialakításában való részvételhez minden helyi kistermelő, feldolgozó, előállító termékeit szívesen várjuk, legyen az élelmiszer, kézműves munka, vagy bármilyen egyéb termék, amelyet forgalmazásra szánnak. A hangsúlyt mindenképpen olyan kisvállalkozásokra, termelőkre, magánszemélyekre helyezzük, akik e lehetőség nélkül csekély mennyiségben és körben tudják az általuk előállított termékeket értékesíteni, és a feleslegessé vált termékeiket felajánlják internetes hálózatunkra.

 

Kocsisné Rátkai Melinda

MLKE elnök

 

A  információs lap letölthető innen.

 

 

 
Cookie/süti kezelés
 
Kezdőlap | Mikulásfölde | Kereskedelem | Szabadidő | Online újságok | Közérdekű adatok | Adatvédelem
 
 Adatkezelési Tájékoztató
 
2008-2020 © Mezőfalva Önkormányzata - Minden jog fenntartva !